Kanelgiffelterror – eller mangel på samme

Som lovet kommer der nu endelig en opdatering. Langt om længe, skrevet d. 29. april.

Hvad skete der med de lovede kanelgifler, som oprindeligt var tiltænkt at blive bagt til mit 2 timers oplæg om webcommunities til Superhelteseminar med Prosa?

Jeg fik travlt. Jeg blev presset. Og jeg skulle samtidig af med min elskede bil for pokker! Kanelgiflerne måtte vige pladsen for ekstra last-minute forberedelser til oplægget, og for last-minute planlægning af farvelceremoni til min elskede dyt (farvel, Rapper! Håber at køberen har shinet dig flot op og tager sig pænt af dig, på trods af at han var knap så sød, da han pressede min allerede udpinte sjæl i antikanelgiffelhelvedet).

Klokken 15-deromkring sad vi (Hr. Abe og jeg) på Korsør station uden kanelgifler. Gode kanelgifler var dyre eller faktisk umiddelbart ikke-eksisterende. Mismodigt gik turen mod hotellet, der skulle huse superheltekurset. Og hvad skuede vores øjne? En Lidl! Med pågens kanelgifler, nærmest ad libitum!

4 pakker pågens i kurv. Ikke det samme som hjemmebagte, men oplægget til kurser havde ikke decideret kanelgiffelmangel. Succes!

Pågen kanelgifler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>