Kanelgifler opskrift 1, take … 3? Nej 4.

Jeg har lavet kanelgifler i dag – helt uden at opdatere, for sådan der jeg også en gang i mellem (og dette indlæg er skrevet i fremtiden).

Jeg lavede dem efter en modificeret udgave af opskrift 1. Som sidst: med ca. dobbelt så meget fyld i end hvad der er i opskriften, og derudover en blanding af hvedemel, rugmel, durummel og whatnot (kan ærlig ikke talt huske hvad jeg miksede sammen).

Jeg brugte rigtig smør.

Må dog konstatere at alt det fyld får kanelgiflerne til at flyde over af den klistrede kanelmasse. Det er naturligvis skønt og lækkert, men en anelse upraktisk lige til at starte med. Men når de først er “størknet” så går det. Snask er godt!

Hvad mon jeg skal gøre for at gøre dem snaskede men dog alligevel ikke flyde over? Kunne man evt. vente med at skære kanelgiffelrullen i gifler til efter at de er lavede? Eller bliver det så helt forkert?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>