Category Archives: Opskrift 1

Kanelgifler opskrift 1, take … 3? Nej 4.

Jeg har lavet kanelgifler i dag – helt uden at opdatere, for sådan der jeg også en gang i mellem (og dette indlæg er skrevet i fremtiden). Jeg lavede dem efter en modificeret udgave af opskrift 1. Som sidst: med ca. dobbelt så meget fyld i end hvad der er i opskriften, og derudover en  Read more »

Durumelificerede kanelgifler

En tømmermandsdag, hvor man egentlig skulle skrive opgave er oplagt til at bage kanelgifler, især hvor man evt. har planlagt at besøge sin tilsyneladende only-kanelgiffel-spisende niece. Så jeg tog udfordringen op, kun for at konstatere at udfordringen var en pandoras æske eller måske en babushka dukke af udfordringer eller noget der ligner. Jeg besluttede mig  Read more »

Hjemmeforsøg uden anledning

Efter at have set kanelgiffelkongen i aktion, måtte jeg give det et forsøg mere “bare fordi”. Børnene blev mine smagsdommere i dette forsøg. De havde smagt kanelkongens gifler, som jeg havde taget et par stykker med hjem af, og syntes at de var fantastiske. Jeg synes at det var nemmest med den første oprskrift på  Read more »

Mandag d. 10. april 2012 (tror jeg at det var) – kanelgiflen forsøg 1.0

I et forsøg på at forberede et oplæg kom jeg til at bage kanelgifler. Jeg har nu set lyset og set at kanelgifler nødvendigvis må blive en fortsat del af mit liv. Opskriften skal dog finpudses, da jeg ikke synes at der var “snask” nok i denne. Jeg spiste dem endda alle sammen selv på  Read more »